body art
Wereldkampioenschappen Bodypaint
NIEUWS & PUBLICATIES
Publicaties
Monique van Body Art werd kampioen van Nederland in 2003. In haar atelier bodypainte ze alleen bovenkanten. Ze wilde een keer een heel lichaam uitwerken en stond toen trillend op het podium toen werd omgeroepen dat ze nummer 1 werd. De champagne schudde uit het glas… Ze wil altijd weer grenzen verleggen. Niet voor de roem, maar voor haar eigen ontwikkeling. Ze staat in de top 5 van de beste van de wereld zowel als bodypainter in de categorie Special Effects en als fotograaf (digital art). Voor dit soort grote projecten neemt ze 3 maanden voorbereiding per thema en worden steeds de tussendoor fases vastgelegd, bekeken en weer omgegooid. Net zolang totdat het ontwerp technisch en beeldend goed in elkaar zit. Zowel de bodypaints, de proteses als de haarstukken zijn zelf ontworpen en gemaakt. Haar watercreature werd door een fotograaf op de wereldkampioenschappen vereeuwigd en ook hij won met het werk van Monique van Body Art de 1e prijs. Monique van Body Art was jurylid in binnen en buitenland.
Haar werk is te zien op billboards, in kranten als het Parool en de Telegraaf, in diverse bladen en tijdschriften wereldwijd. Haar bodypaints worden gebruikt als floornumbers in een hotel in Milaan, zelfs uit Nieuw Zeeland en Paramaribo kwamen modellen speciaal naar Body Art om zich te laten veranderen in een bodypaint schilderij. Ze is bekend van radio en t.v. maar werkt het liefst achter de schermen. Haar modellen zijn altijd blikvangers en op de voorgrond.
Voor informatie & boekingen: monique@bodypaint-bodyart.nl / Tel: 06-22178608
Copyright © 1997-2019 Body Art en Monique Schaëfer. Alle Rechten Voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door foto, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Body Art/Monique Schaëfer. Hosting door AVANT. Webdesign door SKYSOFT/Paul Schrandt. Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden