body art
TIJDELIJKE TATOEAGES
Tijdelijke Tattoos
Monique van Body Art maakt tijdelijke tatoeages op feesten. Laat je gasten voorzien van een tijdelijke tattoo. De tatoeages zijn naar keuze afwasbaar en kunnen dus op alle zichtbare lichaamsdelen worden gezet. Voor de liefhebber is er ook fixeerspray of glitterspray om ze waterproof te maken. Benodigdheden: Tafel en 2 stoelen. Kleed, spiegel en voorbeeld display via Body Art. Body Art geeft ook workshops tijdelijke tatoeages maken voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.
Voorspellende  tatoeages
Party Tattoo
Bellypaint Henna
In plaats van een bodypaint kun je jezelf ook vol laten tekenen met tijdelijke tatoeages. Je bent dan de blikvanger op elk feest.
Monique van Body Art vat verhaallijnen van mensen samen. Hiervoor hoef je haar niets te vertellen. De kern van je verhaal komt binnen een paar minuten boven water. Dennis van AT 5 kwam haar een uur lang interviewen. Ze wist van te voren niet wie de presentator zou zijn. Hij kwam heel sceptisch binnen en ging weg met een lach op zijn gezicht en heeft haar vele malen bedankt voor het mooie verhaal- zijn persoonlijke verhaal waarvan zij niets kon weten… Monique is ook “waarzegger op feestjes”. Van een paragnost hoorde ze dat ze deze gave had. Het begon met 1 symbool met een karakter omschrijving. Tegenwoordig tekent ze hele verhaallijnen. Kort en bondig, pakkend en persoonlijk. Voorspellende tattoo kan ook in combinaties met de tijdelijke tattoo stand worden gekozen.
Henna Bellypaint Laat je buik beschilderen mwt huidvriendelijke henna tattoo.
Je kunt kiezen uit het bellypainten van je buik, buik en bovenkant of bellypaint totaal & low key vooraf foto’s. Met waterdruppels en speciale moonlight belichting wordt je buik dan ook vooraf zonder schildering vastgelegd. Thema baby of fantasie. Er is van alles mogelijk. Tip: Met een zwarte broek of legging komen de foto’s het beste tot zijn recht. Body Art komt ook op lokatie.
Bellypaint Low Key vooraf
Copyright © 1997-2018 Body Art en Monique Schaëfer. Alle Rechten Voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door foto, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Body Art/Monique Schaëfer. Hosting door AVANT. Webdesign door SKYSOFT/Paul Schrandt. Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden
Voor informatie & boekingen: monique@bodypaint-bodyart.nl / Tel: 06-22178608