body art
HORROR MET HUMOR
WORKSHOPS
Blacklight daten in het donker
Tijdelijke tattoos maken
Copyright © 1997-2018 Body Art en Monique Schaëfer. Alle Rechten Voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door foto, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Body Art/Monique Schaëfer. Hosting door AVANT. Webdesign door SKYSOFT/Paul Schrandt. Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden
Leuk idee voor vrijgezellenfeesten. Je leert wonden maken met diverse soorten materiaal. Bij de workshop krijg je een bloeddorstig welkomstdrankje en een certificaat van deelname. Body Art maakt ook Halloween metamorfoses en komt ook op locatie.
Blacklight studio / daten in het donker De workshop is bedoeld voor 2 of meerdere personen. Samen met je vriend of vriendin kun je daten in het donker. Elke verfstreep licht op in het donker en wordt met de camera vastgelegd. Uiteindelijk veranderen jullie samen in een blacklight kunstwerk. Tip: Neem badjas, slippers, zwarte string of broekje & een usb-stick mee. Dan krijg je alle foto’s mee na afloop. De 4 mooiste worden nabewerkt en krijg je later doorgestuurd.
Van zeemanstattoo tot keltisch teken. In nog geen 1,5 uur tijd leer je de basis technieken van het tatoeages maken. Ook leer je de tattoo waterproof fixeren en leer je het trucje hoe je de tattoo onder de huid kunt laten verdwijnen. De workshop is inclusief welkomstdrankje en certificaat van deelname. Body Art geeft de workshop ook op locatie.
Henna tattoo
De henna workshop vind plaats in de Arabische suite. Je leert de rood- bruine henna zelf aanmaken. Als de henna pasta opdroogt is hij donker bruin- zwart van kleur. De pasta kun je er na 3 a 4 uur afhalen. De volgende dag zie je het resultaat. Nb. In zwarte henna zit PPD. Dit is de goedkoopste kleurstof om kleding mee te verven. Deze henna gebruiken we niet, omdat je er allergische reacties van kunt krijgen. We werken met natuurlijk plantenmateriaal dat in de workshop bijna zwart kleurt en de dag erna henna oranje bruin. De workshop is inclusief welkomstdrankje en certificaat van deelname. Body Art komt op verzoek ook op locatie.
Voor informatie & boekingen: monique@bodypaint-bodyart.nl / Tel: 06-22178608